19 septembrie 2013

10 vouchere bet-at-home (2)

bet-at-home.com


Anul trecut am derulat o scurtă campanie prin care am oferit gratuit 

10 vouchere bet-at-home în valoare de 5 

pentru oricine deschidea un cont nou la această agenţie.

bet-at-home.com

Anul acesta revin cu aceeaşi campanie, însă voi modifica puţin condiţiile de acordare a voucherelor deoarece nu am stiut cum să gestionez corect campania anterioara şi drept urmare de respectivele vouchere au beneficiat doar două sau trei persoane, în loc de 10, cum era normal.

De această dată nu voi mai face publice codurile voucherelor (cum am facut la campania anterioară) ci îi voi ruga pe cei interesaţi de această ofertă să completeze un formular pentru a putea verifica corectitudinea datelor pentru că aceste voucherele sunt valabile numai pentru clienţii noi care se înregistreaza începând cu data de 19 septembrie 2013 la bet-at-home.com doar prin intermediul acestui link.

UPDATE 28 septembrie: Deoarece nici un participant nu a indeplinit conditia obligatorie (voucherele sunt valabile numai pentru clienţii noi care se înregistreaza începând cu data de 19 septembrie 2013) - oferta se prelungeste pana la epuizarea voucerelor.
PRIMUL VENIT - PRIMUL SERVIT. DOAR PENTRU CLIENTII BET-AT-HOME CARE ISI CREAZA CONT NOU.Important: Doar cei care vor respecta principala cerinţă impusă vor primi unul din cele zece vouchere de 5 € fiecare.
 • După ce aţi completat formularul, vă rog să-mi daţi de ştire printr-un comentariu (sau mai multe) la această postare de pe Facebook în care să-mi lăsaţi un pronostic simplu (1, X sau 2) la unul dintre meciurile din oferta bet-at-home din perioada 21 - 27 septembrie 2013.
 • Trebuie de menţionat că bet-at-home oferă un bonus de 50% pentru toţi clienţii care deschid un cont nou şi efectuează o primă depunere, limita bonusului fiind de 80 de lei. Astfel, la o depunere de 160 de lei în cont, primiţi 80 de lei bonus din partea agenţiei.
10 vouchere bet-at-home (2)

Voucherele le voi trimite începând cu data de 28 septembrie după regula primul venit, primul servit. În cazul în care pâna la data mentionată vor fi mai mult de 10 cereri care îndeplinesc corect condiţia menţionată mai sus (client înregistrat la bet-at-home începând cu data de 19 septembrie 2013), prioritate vor avea cei care au efectuat o primă depunere în contul deschis la bet-at-home şi cei care au cele mai multe rezultate corecte la pronosticurile lăsate în comentarii la această postare de pe Facebook.
Concurs promovat pe Concursuri Online

iPool. Join now and earn $5

15 comentarii :

 1. Buna ziua! ID: 15474032. Contul este facut de aici. Am rugamintea sa-mi trimiteti codul pe mail: fcbv36@yahoo.com. Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule, doamna sau domnisoara Anonim
   In primul rand, daca n-ai observat, numele meu este Ciprian Hriscu. Asa poate reusesc sa aflu si eu cu cine stau de vorba.
   In al doilea rand, exista un formular in care poti sa-ti lasi datele si nu va sti nimeni in afara de mine identitatea ta.
   Toate bune.

   Ștergere
 2. Pentru ultimul voucher am 12 cereri.
  Ca sa fac departajarea pentru ultimii inscris de ieri (1 oct):
  Lasati un raspuns la acest comentariu in care sa precizati care credeti ca va fi scorul final in meciul Paços de Ferreira - Pandurii Târgu Jiu.
  Cel care va da raspunsul cel mai apropiat de rezultatul final va primi ultimul voucher.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Singurul candidat pentru premiu! Interesant!

   Ștergere
  2. Intr-adevar, singurul candidat.
   Insa am o problema. Nu ai completat formularul de pe aceasta pagina, nu ai lasat email de contact si nu am nici id-ul contului tau la bet-at-home ca sa verific daca e cont nou.
   Astept detalii in maxim 24 de ore, altfel mai incerc inca o data sa dau acest ultim voucher cuiva care respecta conditiile.
   Toate bune.

   Ștergere
 3. Ai mai sus toate detaliile! M-am semnat cu Anonim insa voi completa si formularul daca este nevoie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai este valabila aceasta oferta cu 5 euro pentru deschiderea unu cont de pe bannerele siteului ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceasta oferta nu mai este valabila. In curand va fi disponibila o noua oferta asemanatoare.

   Ștergere
 5. Răspunsuri
  1. Aceasta oferta nu mai este valabila.
   Ramai aproape, vor mai fi si altele de-a lungul timpului! :)

   Ștergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere